Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Verzekeringen

Mooij-Advies is een financieel advies kantoor dat gespecialiseerd is in het bieden van oplossingen op het gebied van financiële producten. Wij zijn niet gebonden aan 1 vaste maatschappij en kunnen u daardoor voorzien van een onafhankelijk en eerlijk advies.

Wij adviseren of bemiddelen in diverse verzekeringen. Deze verzekeringen kunnen toegepast worden voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Voor u als particulier en/of voor u als ondernemer brengt dat vele voordelen met zich mee. onder andere het beheren van uw verzekeringsportefeuille, het zoeken naar de juiste voorwaarde met de juiste prijsverhouding en uiteraard het helpen bij het afhandelen van schades.

Bij ons staat persoonlijk contact en gemak, voor u als klant, hoog in het vaandel. Dat houdt onder andere in; dat gesprekken met u, zowel bij u thuis, bij ons op kantoor, overdag of in de avond uren kunnen plaats vinden.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren